FRA fyfan!

Det fanns hopp när debatten fortfarande rasade om att lagen skulle röstas ner, det fanns hopp om att några modiga typer skulle gå emot partilinjen, eller åtminstone lägga ner sina röster. Det fanns hopp... men nu... Nu har jag inget hopp om demokrati och regeringen. Jag har förlorat allt förtroende för politiken, för strukturen i samhället (Varför ha en riksdag om alla ändå "måste" rösta enligt partilinjen? Dags att införa personval på riktigt istället?)

En mörk dag för Sverige som är på väg mot helvetet. Som en god vän uttryckte det "Vägen till helvetet är kantat av goda intentioner, men det här är inte ens en god intention!"

Läs 1984 av Orwell och beakta sedan anförande 188 från Helena Rivière (m). Medan ni ändå håller på kan ni läsa ett annat anförande, nämligen anförande 194 Lage Rahm (mp) som har mycket vettigt att säga!

FRA, fyfan!

Sommarforskarskolan 2008!

Jag befinner mig på jordens skuggsida, Södertälje. Jag är handledare på en sommarforskarskola. Undervisar ungdomar i naturvetenskap och teknik. Mina "barn" är från 16 år och uppåt. Internet är dock något som jag har högst sporadisk tillgång till, så jag känner mig lite avskärmad från världen. *snyft*

RSS 2.0